Kérdések és válaszok a duotabló csapatához...

Sokan tettek már fel nekünk kérdéseket a duotabló fényképezésével,tablókészítésével kapcsolatban. Egy pár kérdést amelyeket a legtöbbször tettek fel a diákok/tanárok azokat összegyüjtöttük hátha ezzel megkönnyítjük a választást. De minden kérdés itt nem fér el, ezért ha nincs közte olyan amire nem kaptatok választ keressetek bizalommal duotablo@duotablo.hu e-mail címen vagy a +36209772636 -os telefonszámon, vagy nézzétek meg az árak menűpontot ott is sok hasznos infot találhattok, de ha éppen dolgozok és nem tudom a telefont felvenni a lehető legrövidebb időn belül visszacsörgök.


Hogy zajlik nálatok a tablófotózás?
A fényképezés egy előre leegyeztetett időpontban és helyszínen történik az iskolában egy professzionális mobilműteremmel amit a helyszínen állítunk fel. Mindenkiről több oldalról több beállítással min. 20 darab felvételt készítünk amit ott rögtön egy monitoron megtekinthettek. Ha nem állt jól a hajad vagy nem volt tökéletes a mosolyod nyugodtan visszaülhetsz, hisz ezek a képek neked készülnek. Mi nem sietünk sehova.


A LEGTÖBBET FELETT KÉRDÉS...

Készülhetnek baráti képek is?
IGEN a tablófotás alkalmával a duotablóval a helyszinen AZONNAL NYOMTATOTT BARÁTI KÉPEK KÉSZÜLNEK, több méretben, így azonnal a osztálytársakkal ,barátokkal aláíratva egy örök emlék.


Mennyi idő alatt kaphatjuk kézhez a fényképeket?
A fényképeket készen retusált állapotban papírkép formában, a fényképezés/kiválasztás napjától számítva 7-8 munkanapon belül átadjuk.


Teljeskörű tablókészítést is válalltok?
Igen, akár minden terhet leveszünk a vállatokról. A fényképezéstől kezdve a tabló grafikájának elkészítésén át a keretezés-üvegezésig. De elkészítjük a meghívóitokat legyen az egyedi grafikájú. A fotózásra profi sminkest is viszünk magunkkal ha kéritek, de még a szalagavató tánc oktataásában is segítségétekre van Hólik Éva tánctanár. Egyszóval kérhettek bármit, segítünk.


A nagy tabló ami a falra kerül az mennyi idő alatt készül el?
A tabló teljesen kész állapotban amit kiszállítunk nektek MAXIMUM 3-4 hét alatt készül el a grafika bonyolultságtól függően.
(tabló grafika elkészítése - több lépcsős konzultáció - nyomdai előkészítés - nyomtatás -kasírozás - keretezés - üvegezés - kiszállítás) ezek mind 3-4 hét alatt.


A képeket mikor kell kiválasztanunk?
Az osztály dönti el, hogy ott a helyszínen vagy otthon saját környezetben választja ki a képeket nekünk ez mindegy, de a képeket minden esetben a fotózás után azonnal megtekinthetitek egy monitoron.


Van e lehetőség arra, hogyha nem állt jól például a hajam visszaüljek még pár kép erejéig?
Természetesen vissza lehet ülni. Ezek a képek neked készülnek, addig csináljuk amig nem lesz számodra tökéletes hisz ha úgy nézzük egy életen lesz az iskola falán és otthon könyvek előtt a polcon.


Utánrendelési lehetőséget biztosítotok ha több képet szeretnék kérni mint ami a csomagban szerepel?
IGEN, minden esetben biztosítunk utánrendelési lehetőséget a fényképezés után. Az összes az iskolában készült fényképet feltöltünk egy jelszóval védett galériába. A fénykép utánrendelés mellett választhattok hűtőmágnes, kulcstartó és egyéb fényképes ajándéktárgyak közül is.


A képeket retusáljátok?
Igen, minden képet szolídan és lágyan retusálunk. Ha valaki nem szeretné és nem kéri a retust vagy van egyéni kérése annak sincs semmi akadálya megbeszéljük és adott személynek egyénileg kezeljük a fényképét.


Mikor kell fizetni a fényképezésért?
A fényképeket akkor kell kifizetni amikor kézhez kaptátok őket.


Digitálisan is kérhetem a rólam készült képet/képeket?
Igen, lehetőség van erre is, ez azoknak jó megoldás akik rendelkeznek otthon fotónyomtatóval. De a csomagon felül akár az összes képet is megvásárolhatjátok magatokról.


Küldj emailt a duotablónak

Ha bármi kérdés merülne fel bennetek ne habozzatok írjatok bizalommal!


email: duotablo@duotablo.hu

Partnereink

Kisgyertya www.kisgyertya.hu
Gyertyakészítés 1979 óta.
Minőségi gyertyát közvetlenül a gyártótól
Babokafoto www.babokafoto.hu
Minden ami fotózás...
Ovodart www.ovodart.hu
Minőségi és megfizethető óvodai fotózás...
Állatportré www.allatportre.hu
Állatfényképezés...
kutya - cica fotózás műteremben, szabadban
Norbertho www.norbertho.hu
A grafikus...
oktatás - tablókészítés képregény - illusztrálás
Hedent fogászat www.hedent.hu
A fogászat...
Extra media nyomda www.extranyomda.hu
Extra média nyomda
Hólik Éva tánctanár www.holikeva.hu
Profi táncoktatás