Tablófotózás

Duotabló - tablófotó csomagokFONTOS INFORMÁCIÓ:
Nálunk a duotablónál nem kötelező minden diáknak ugyanazt a csomagot választania! Mi a duotablónál azt valljuk, hogy nincs két egyforma ember, két egyforma igény, ezért nálunk kiválaszthatja mindenki a neki legtesthezállóbb csomagot.

ÁLTALÁNOS ISKOLÁKNAK EGYEDI SZEMÉLYES ÁRAJÁNLATOT ADUNK MERT MINDEN ÁLTALÁNOS ISKOLÁNAK MÁS ÉS MÁS A KÉRÉSE/IGÉNYE ÉS MI EZT NAGYON FONTOSNAK TARTJUK! Keressenek bizalommal és összeállítjuk az osztálynak az egyedi ajánlatot!

A fényképeket mint hivatásos fényképész készítem, profi mobilstudióval az iskolában vagy igény szerint műteremben. Mindenkiről minimum 20 fényképet készítek több oldalról és bellítással. A fotókat csak akkor kapod kézhez ha maximálisan tetszik - megfelel neked, mert ezek a képek neked készülnek. A fotókat azonnal meg lehet tekinteni így ha esetleg nem állt jól a hajad vissza is ülhetsz további fotókra. A tablóra kerülő képet ott a helyszínen is kiválaszthatod, de feltöltjük egy online galériába is így akár otthon is választhatsz. Minden esetben utánrendelést biztosítunk az összes elkészült fotóból valamint díjmentes asszisztencia a fényképezés idejére és baráti képek készítése azonnali fotónyomtatással.

"XS" papírkép csomag: 2.500.- fő/diák
Az ár tartalmaz 1db kiválasztott fotóból 13 darabot az alábbiak szerint, 4db 7x10-es, 1db 10x15-ös, 8db bélyegkép méretű papírképet.
Tehát összesen kézhez kapsz:
13 darab retusált papírképet egy az általad kiválasztott fotóból.

"S" papírkép csomag: 2.900.- fő/diák
Az ár tartalmaz 1db kiválasztott fotóból 21 darabot az alábbiak szerint, 4db 7x10-es, 2db 10x15-ös, valamint még 15db bélyegképet.
Összesen kézhez kapsz:
22 darab retusált papírképet egy az általad kiválasztott fotóból.

"M kétképes" papírkép csomag: 3.500.- fő/diák
Az ár tartalmaz 2db kiválasztott fotóból 12 darabot az alábbiak szerint, 8db 7x10-es, 4db 10x15-ös papírképet.
Összesen kézhez kapsz:
12 darab retusált papírképet kettő álatalad kiválasztott fotóból 6-6 darabot

"L" DIGITÁLIS csomag: 2.500.- fő/diák
A digitális csomag ára tartalmazza az általad kiválasztott fotót DIGITÁLISAN retusálva nagy felbontásban dvd-n és e-mail címre átküldve. Felbontás mérete (3200x2700)
Ez a csomag azoknak tökéletes választás akik rendelkeznek otthon fotónyomtatóval és saját maguk el tudják készíteni a papírképüket, vagy nincs szükségük papír alapú fényképre csak digitálisra.

HA NEM NYERTE EL TETSZÉSEDET EGYIK CSOMAG SEM AKKOR OSZTÁLY IGÉNYEI ALAPJÁN EGY SZEMÉLYES TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL (erre a legalkalmasabb az osztályfőnököki óra) KIALAKITUNK EGY EGYÉNI CSOMAGOT A TI KÉRÉSEITEK ALAPJÁN! Ide kattintva
további fontos információkat olvashattok a fotózásró.

ÁLTALÁNOS ISKOLÁKNAK EGYEDI SZEMÉLYES ÁRAJÁNLATOT ADUNK MERT MINDEN ÁLTALÁNOS ISKOLÁNAK MÁS ÉS MÁS A KÉRÉSE/IGÉNYE ÉS MI EZT NAGYON FONTOSNAK TARTJUK!
Tablókészítés

Fotózás + Osztálytabló


Két ajaánlat közül is választhattok, de ha egyedi kérésetek van azt is természetesen megoldjuk NEM KÖTELEZŐ EZT VÁLASZTANI így a csomag ára lehet olcsóbb is. De természetesen választhatjátok a külön fényképezés és tablókészítést is. A lényeg, hogy minden csomag minden ajánlat változtatható az osztály kérése, ízlésa alapján!

"XL" fotó + tabló: 6.500 ft/diák
(19 db retusált papírkép (15db bélyegkép, 4db 7x10-es tablókép) - 70x100-as tabló - keretezve - üvegezve - ingyenesen kiszállítva)

"XXL" fotó + tabló: 8.250 ft/diák
(21 db retusált papírkép (15db bélyegkép, 6db 7x10-es tablókép) - 80x120-as tabló - keretezve - üvegezve - ingyenesen kiszállítva)

Mindegyik csomag tartalmazza a ti igényeitek alapján a grafikai tervezést, 70x100-as vagy 80x120-as méretű nagytablót keretezve üvegezve. Ki is szállítjuk az iskolába megeggyezés szerint.
A Tanárok fényképezését, retusálását 10 tanárig díjmentesen.
(10 Tanár felett 990 ft/tanár)
Továbbiakban 2 db kistablót is kaptok 15x20-as méretben amit ajándékba tudtok adni az Osztályfőnöknek, Igazgatónak. Minden esetben utánrendelést biztosítunk az összes elkészült fotóból, továbbá fényképes ajándéktárgyak közül is választhattok, díjmentes asszisztencia a fényképezés idejére valamint
baráti képek készítése azonnali fotónyomtatással.
Ha még több információt szeretnétek a fotózásról - tablókészítésről katt a gyakori kérdések menüpontra vagy írjatok nekünk e-mailt, telefonáljatok, de írhattok nekünk facebookon is.
Elérhetőséginkhez kattintsatok ide

Ha esetleg különleges, nem megszokott méretű, formájú, grafikájú tablót szeretnétek azt is elkészítjük nektek de ehhez vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Tabló készítés

Duotabló - Tablókészítés


"NAGY TABLÓ" 63.000.- forint/osztály
70X100-as méretű tabló szerkesztve - nyomtatva - keretezve - üvegezve - kiszállítva
"NAGY TABLÓ" 75.000.- forint/osztály
80X120-as méretű tabló szerkesztve - nyomtatva - keretezve - üvegezve - kiszállítva
Amennyiben csak tablót szeretnétek mert vannak fényképeitek, esetleg EGYÉNILEG ÁLLÍTOTTÁTOK ÖSSZE KÉPEITEKET de tablóra is szükségetek van, akkor mi elkészítjük nektek.

Az ár tartalmazza az osztálytabló teljeskörű tervezését, grafikai szerkesztését, továbbá nyomdai előkészítését és minőségi UV álló nyomtatását, üvegezését a keretezést. (a keretet az osztály választhatja ki) Kiszállítás az iskolába megeggyezés szerint.


Ha esetleg különleges, nem megszokott méretű, formájú, grafikájú tablót szeretnétek azt is elkészítjük nektek de ehhez vegyétek fel velünk a kapcsolatot mert egyeztetést igényel.
Ballagási meghívó - Szalagavató meghívó

Ballagási és Szalagavató meghívók


Szeretnétek meghívót a szalagavatóra és a ballagásra?
Mi elkészítjük nektek!


Vannak kész "bejáratott" sablonjaink amelyek közül választhattok de lehetőség van egyedi egyénre/osztályra szabott meghívók rendelésére is. A galériában látható meghívók kérésre átszerkeszthetőek, valamint teljesen újat is tervezünk a ti elképzelésetek alapján. A megrendelni kívánt meghívókon az osztály igényeire szabva helyezzük el a szövegeket, esetleges képeket, ezek szerkesztését természetesen az ár tartalmazza. Legtöbb meghívónk esetében a minimum rendelési darabszám 50db/osztály de egyes egyedi meghívók esetében 100db/osztály, kérjük ezt vegyétek figyelembe.
A meghívók árai a borítékot nem tartalmazzák, de szükség esetén be tudjuk szerezni nektek. (A meghívók árai függenek a grafikától az oldalszámtól és a darabszámtól) A meghívókat postával/futárszolgálattal küldjük az előre egyeztetett címre, fizetés a meghívók átvételekor történik.

Ide kattintva tekintsétek meg meghívó mintáinkat.
Ugrás a lap tetejére