Tablófotózás

Duotabló - Ajánlataink


A COVID-19 vírus miatt kialakult járványhelyzetben sem maradhat nálunk egyetlen diák tablókép nélkül és az osztály nagytabló nélkül. Ha a fotózást a hatályos jogszabályok nem engedik az iskolában, akkor is van megoldás!A fényképeket elkészítjük biztonságosan kis csoportokban műtermünkben, vagy akár külső helyszínen is külön költség nélkül! Bármi kérésük/kérdésük lenne, keressenek bizalommal elérhetőségeinken és biztosak lehetnek benne, hogy mindenképpen találunk megoldást kérésükre!

Nálunk a duotablónál nem kötelező minden diáknak ugyanazt a csomagot választania! Mi a duotablónál azt valljuk, hogy nincs két egyforma ember, két egyforma igény, ezért nálunk kiválaszthatja mindenki a neki legtesthezállóbb csomagot.


A fényképeket mint hivatásos fényképész készítem, profi mobilstudióval az iskolában vagy igény szerint műteremben. Mindenkiről minimum 20-25 fényképet készítek több oldalról és bellítással. A fotókat csak akkor kapod kézhez ha maximálisan tetszik - megfelel neked, mert ezek a képek neked készülnek. A fotókat azonnal meg lehet tekinteni így ha esetleg nem állt jól a hajad vissza is ülhetsz további fotókra. A tablóra kerülő képet ott a helyszínen is kiválaszthatod, de feltöltjük egy online galériába is így akár otthon is választhatsz.
Tanárok fotózása 8 főig dajmentes 8 fő felett 990.-ft/fő

Minden esetben utánrendelési lehetőséget biztosítunk az összes elkészült fotóból! Bármelyik kép rendelhető több mint 7 féle méretben papírkép formájában de természtesen digitálisan is megvásárolható bármelyik fénykép a számos ajánéktárgy mellett (hűtőmágnesek, kulcstartók, bögrék, vászonképek stb.) Asszisztenciát biztosítunk a fényképezés idejére és igény szerint azonnali minőségi fotónyomtatással is állunk rendelkezésetekre.


"A" ajánlat 2.400.- fő/diák

Ez az ár tartalmazza az 1db kiválasztott fotóból 7 darabot az alábbiak szerint, 4db 7x10-es, 1db 10x15-ös, 2db igazolványkép méretű papírképet.

"B" ajánlat 2.900.- fő/diák

Ez az ár tartalmazza az 1db kiválasztott fotóból 12 darabot az alábbiak szerint, 6db 7x10-es, 2db 10x15-ös, 4db igazolványkép méretű papírképet.


"C" ajánlat 3.500.- fő/diák

Ez az ár tartalmazza az 1db kiválasztott fotóból 20 darabot az alábbiak szerint, 8db 7x10-es, 3db 10x15-ös, 1db 15x20-as és
4db igazolványkép méretű papírképet.

Minden ajánlat tartalmazza a következőket:
A fényképészeti munkadíjat, (mobilműtermet) a kiválasztott fotó teljeskörű retusálását és több méretben való nyomtatását a fotók kiszállítását az iskolába az asszisztenciát, valamint a Tanárok fotózását 8 főig.ÁLTALÁNOS ISKOLAI OSZTÁLYOKNAK egyedi személyes árajánlatot adunk mert egy Általános Iskolai ballagásnál mindennhol más és más a szokás és szeretnénk ha mindeneki azt kapná amit szeretne és megelégedéssel szép képekkel indulna a középiskola felé.


Ide kattintva

további fontos információkat olvashattok a fotózásrólTabló készítés

Duotabló - Tablókészítés


"NORMÁL" méretű tabló 65..000.- ft/osztály

70cm x100cm méretű tabló amit az osztály ígényei alapján készítünk el.

Mindenre kiterjedő szolgáltatás nyújtunk, így osztálynak semmi dolga nincsen a tabló készítésével.

Az ár tartalmazza, a tabló szerkesztését, nyomdai előkészítését, minőségi UV álló nyomtatását,, kasírozást, laminálást, keretezést, üvegezést és a kiszállítást az iskolába

"NAGY" méretű tabló 75..000.- ft/osztály

80cm x120cm méretű tabló amit az osztály ígényei alapján készítünk el.

Mindenre kiterjedő szolgáltatás nyújtunk, így osztálynak semmi dolga nincsen a tabló készítésével.

Az ár tartalmazza, a tabló szerkesztését, nyomdai előkészítését, minőségi UV álló nyomtatását,, kasírozást, laminálást, keretezést, üvegezést és a kiszállítást az iskolába
.
A tablókészítésnél is teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Nektek most a tanulás és a vizsgákra való felkészülés a legfontosabb. Mi pedig azzal tudunk segíteni, hogy elkészítünk nektek mindent az elejétől a végéig és kiszállítjuk az iskolába, így a lehető legkevesebb gondot okozva az osztálynak és az osztályfőnökötöknek!

Ha esetleg különleges, nem megszokott méretű, formájú, grafikájú tablót szeretnétek azt is elkészítjük nektek de ehhez vegyétek fel velünk a kapcsolatot mert egyeztetést igényel.

Ballagási meghívó - Szalagavató meghívó

Ballagási és Szalagavató meghívók


Szeretnétek meghívót a szalagavatóra és a ballagásra?
Mi elkészítjük nektek!


Vannak kész "bejáratott" sablonjaink amelyek közül választhattok de lehetőség van egyedi egyénre/osztályra szabott meghívók rendelésére is. A galériában látható meghívók kérésre átszerkeszthetőek, valamint teljesen újat is tervezünk a ti elképzelésetek alapján. A megrendelni kívánt meghívókon az osztály igényeire szabva helyezzük el a szövegeket, esetleges képeket, ezek szerkesztését természetesen az ár tartalmazza. Legtöbb meghívónk esetében a minimum rendelési darabszám 50db/osztály de egyes egyedi meghívók esetében 100db/osztály, kérjük ezt vegyétek figyelembe.
A meghívók árai a borítékot nem tartalmazzák, de szükség esetén be tudjuk szerezni nektek. (A meghívók árai függenek a grafikától az oldalszámtól és a darabszámtól) A meghívókat postával/futárszolgálattal küldjük az előre egyeztetett címre, fizetés a meghívók átvételekor történik.

Ide kattintva tekintsétek meg meghívó mintáinkat.
Ugrás a lap tetejére